Betingelser & Vilkår

 

Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til A-FRIM afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

A-FRIM anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På A-FRIM oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til A-FRIM via info@a-frim.dk

Priser:
Alle priserne er angivet efter den særlige ordning med brugtmomssalg.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på A-FRIM er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra A-FRIM udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til A-FRIM om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og A-FRIM er først indgået, når A-FRIM ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
Skal ske via dankort eller til kontonr. 9736-0003467023, så snart overførslen er registreret vil den bestilte vare blive sendt til Dem.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
A-FRIM har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for A-FRIM's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og A-FRIM.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for A-FRIM's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
 

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden A-FRIM, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler A-FRIM det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker at få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
A-FRIM forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 1-3 dage.

 

 
Fortsæt
 

Din indkøbskurv er tom!

AFA 365

AFA 365

3,60
4,50
Nyhedsbrev